Άργος: 27510 61030 Ναύπλιο: 27520 22402

Τρίπολη: 2710 222100 Πειραιάς: 210 4131312

Βρείτε τα Ιατρεία μας στον χάρτη

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Σε αντίθεση με την Γενική Οδοντιατρική η οποία επικεντρώνεται στην υγεία του στόματος (πρόληψη, διάγνωση & θεραπεία παθήσεων της στοματικής κοιλότητας), η Αισθητική Οδοντιατρική ασχολείται με τη βελτίωση της φυσικής εμφάνισης των δοντιών και την αποκατάσταση ενός όμορφου και υγιούς χαμόγελου. Οι εφαρμογές της αφορούν στην βελτίωση του χρώματος , του σχήματος, της διάταξης των δοντιών, καθώς και στην αντικατάσταση αυτών σε περίπτωση απώλειάς τους, χωρίς να είναι απαραίτητη στις περισσότερες περιπτώσεις η χρήση τεχνικών της προσθετικής που προϋποθέτει τρόχισμα των δοντιών.
Στην Citysmile προσφέρουμε υπηρεσίες σύγχρονης αισθητικής, έσω-έξω στοματικής ανάπλασης και επιλογές κοσμητικής οδοντιατρικής, υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που περιλαμβάνουν:

Ανάλυση/σχεδιασμός χαμόγελου

Μετά την πλήρη καταγραφή όλων των δεδομένων, λήψη έξω-ενδοστοματικών φωτογραφιών και με την κατασκευή ειδικών εκμαγείων μελέτης-αισθητικού κερώματος,προτείνουμε πάντα την ιδανικότερη λύση λαμβάνοντας υπόψη και τις δικές σας απαιτήσεις. Με αυτό τον τρόπο σχεδιάζουμε το ιδανικό χαμόγελο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, εναρμονίζοντας το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα και τη διάταξη των δοντιών στην συνολική εικόνα του προσώπου. Στο στάδιο αυτό μπορούμε να αναπλάσουμε ατέλειες όπως ρυτίδες, όψη γήρατος κ.α. τα οποία οφείλονται σε μικρότερες ή μεγαλύτερες φθορές και αλλοιώσεις των δοντιών και των γνάθων.

Bonding (οδοντικό lifting, οδοντοπλαστική)

Bonding είναι η αισθητική αλλαγή της μορφολογίας του δοντιού ή ακόμα και δημιουργία όψης ρητίνης.
Το Bonding είναι μια υπηρεσία της αισθητικής οδοντιατρικής με την οποία ουσιαστικά επιτυγχάνουμε την ανασύσταση των δοντιών βελτιώνοντας το σχήμα, το χρώμα και το μέγεθός τους. Χρησιμοποιούμε ειδική σύνθετη ρητίνη σε πολλούς χρωματισμούς με σκοπό να διαφοροποιήσουμε τις παραπάνω παραμέτρους επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα μέσα σε μια ή δυο επισκέψεις πολύ εύκολα και ανώδυνα.

Λεύκανση (laser, νάρθηκες, εξατομικευμένη εφαρμογή)

Λεύκανση είναι η απομάκρυνση όλων των χρωστικών ουσιών που έχουν απορροφηθεί από την επιφάνεια των δοντιών. Εφαρμόζεται μόνο σε φυσικά δόντια (ζωντανά ή και απονευρωμένα)και έχει πάντα εντυπωσιακό και μόνιμο αποτέλεσμα.
Υπάρχουν τρεις μέθοδοι που εφαρμόζονται:
• Λεύκανση με νάρθηκες που γίνεται στο σπίτι υπό την καθοδήγηση του οδοντίατρου
• Συνδυαστική λεύκανση που γίνεται στο σπίτι και στο ιατρείο
• Τέλος, η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος είναι η λεύκανση με Laser η οποία συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα, γίνεται σε μία ή δύο επισκέψεις, όλη η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα και είναι εντελώς ανώδυνη. Το Laser επιταχύνει ιδιαίτερα τη δράση της λευκαντικής ουσίας, επιτρέποντας να δημιουργηθεί οξυγόνο το οποίο αφαιρεί τις χρωστικές ουσίες, ακόμα και τις πιο βαθιές.
Η διάρκεια των αποτελεσμάτων της λεύκανσης ποικίλει και εξαρτάται από τις συνήθειες του κάθε ατόμου, κατά βάση διαρκεί τουλάχιστον για 2-3 έτη και μετά μπορεί να γίνει συντηρητική θεραπεία για διάρκεια των αποτελεσμάτων.

Ολοκεραμικές όψεις (lumineers)

Με τις όψεις πορσελάνης πετυχαίνουμε το ωραιότερο χρώμα, το ιδανικότερο σχήμα και την αρμονικότερη διάταξη των δοντιών για ένα τέλειο χαμόγελο. Οι όψεις πορσελάνης εξασφαλίζουν επίσης τέλεια στοματική υγιεινή ,ιδανική εφαρμογή και πλήρη συμβατότητα με τους οδοντικούς ιστούς της στοματικής κοιλότητας. Τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα μόνο από την μπροστινή τους πλευρά και στη συνέχεια κατασκευάζονται λεπτές φλούδες από πορσελάνη από τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια που συνεργαζόμαστε

Όψεις πορσελάνης/ ολοκεραμικές στεφάνες (jackets, veneers)

Όταν τα δόντια είναι κατεστραμμένα σε μεγάλο βαθμό, απονευρωμένα ή όταν υπάρχουν μεγάλες εμφράξεις (σφραγίσματα), μπορεί η λύση να βρίσκεται στην τοποθέτηση ολοκεραμικών στεφανών (θήκες) ή γεφυρών. Μπορούν να συνδυαστούν με όψεις πορσελάνης και η αισθητική που προσδίδουν είναι επίσης εξαιρετική. Σε περιπτώσεις ελλειπόντων δοντιών, όταν δεν επιλέγεται η λύση των εμφυτευμάτων, οι ολοκεραμικές γέφυρες μπορούν να λύσουν το αισθητικό και λειτουργικό πρόβλημα της έλλειψης κάποιου δοντιού.

Στεφάνες/γεφυρώματα οξειδίου του Ζιρκονίου

Το ζιρκόνιο είναι ορυκτή πορσελάνη, 85% σκληρότερη από οποιαδήποτε άλλη μορφή πορσελάνης, χρησιμοποιούμενης μέχρι σήμερα στην οδοντιατρική, την οποία διαμορφώνει ειδικό ρομποτικό μηχάνημα ακολουθώντας εντολές ηλεκτρονικού υπολογιστή από το Α ως το Ω. Αυτό μας εγγυάται το απόλυτο από άποψη εφαρμογής, αντοχής και αισθητικής, σε πάσης φύσεως προσθετικές αποκαταστάσεις ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

Oral makeover

στοματικός επανασχεδιασμός

Oral rehabilitation, tissues rejuvenation

στοματική αποκατάσταση, ανάπλαση ιστών

Snap-on-smile

Snap-on-smile